Aandelen Ferrari kopen

Wil je beleggen in Ferrari aandelen? Op deze pagina kan je direct Ferrari aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ferrari. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ferrari raadplegen. Ferrari is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool RACE.

Waar kan je Ferrari aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ferrari kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,06% met €6 minimum
€4+ 0,04% en 0,24% servicefee
€6,50 + 0,1% en 0,18% servicefee
€5 + 0,06% service fee

Wat is de actuele koers van het aandeel Ferrari?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ferrari. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ferrari?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ferrari? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Ferrari

Ferrari is een Italiaans automerk dat met het hoofdkwartier gevestigd is in Maranello, de plek waar het bedrijf ook werd opgericht. Ferrari was in 1929 aanvankelijk overigens een raceteam, opgericht door Enzo Ferrari. Het was in 1947 toen een switch werd gemaakt en de eerste straatauto’s geproduceerd werden.
Exor geldt als de eigenaar van Ferrari, dat als RACE genoteerd staat op de New York Stock Exchange. Ferrari geniet grote bekendheid niet in de laatste plaats vanwege de successen die het vierde in de Formule 1. Enzo Ferrari overigens, was in eerste instantie een testrijder van een ander Italiaans automerk, Alfa Romeo.