Aandelen Ferrovial kopen

Wil je beleggen in Ferrovial aandelen? Op deze pagina kan je direct Ferrovial aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ferrovial. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ferrovial raadplegen. Ferrovial is een aandeel uit Spanje. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Bolsa de Madrid. Het bedrijf is te vinden onder het symbool *.

Waar kan je Ferrovial aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ferrovial kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,10% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Ferrovial?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ferrovial. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ferrovial?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ferrovial? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Ferrovial is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Ferrovial.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Ferrovial

Grupo Ferrovial is een bekende Spaanse multinational. De onderneming richt zich specifiek op het ontwerp, de bouw, financiering en het exploiteren van transportinfrastructuur. Daar kan nog het onderdeel onderhoud aan toegevoegd worden overigens. Ook stedelijke diensten behoort tot de corebusiness van Ferrovial.  De aandelen van Ferrovial worden als FER verhandeld op de beurs in de Spaanse hoofdstad Madrid.
Het bedrijf werd in 1952 opgericht dor Rafael del Pinto. Bekende dochterondernemingen zijn Amey, Cintra en Broadspectrum. Het bedrijf was aanvankelijk een spoorwegconstructiebedrijf. Ferrovial betekent in het Spaans dan ook spoorweg.