Aandelen Fiat Chrysler Automobiles kopen

Wil je beleggen in Fiat Chrysler Automobiles aandelen? Op deze pagina kan je direct Fiat Chrysler Automobiles aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Fiat Chrysler Automobiles. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Fiat Chrysler Automobiles raadplegen. Fiat Chrysler Automobiles is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FCAU.

Waar kan je Fiat Chrysler Automobiles aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Fiat Chrysler Automobiles kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,06% met €6 minimum
€4+ 0,04% en 0,24% servicefee
€6,50 + 0,1% en 0,18% servicefee
€5 + 0,06% service fee

Wat is de actuele koers van het aandeel Fiat Chrysler Automobiles?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Fiat Chrysler Automobiles. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Fiat Chrysler Automobiles?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Fiat Chrysler Automobiles? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Fiat Chrysler Automobiles

FCA, aldus wordt Fiat Chrysler Automobiles ook wel aangeduid. FCA is een Italiaans Amerikaanse multinational die het levenslicht zag in 2014. Toen fuseerden Fiat en Chrysler namelijk. De aandelen worden onder de aanduiding FCA verhandeld. Het hoofdkantoor van Fiat Chrysler Automobiles vind je in Londen.
Eigenaar van FCA is Exor en Chrysler, Fiat, Alfa Romeo, Lancia en Abarth (een tuning divisie) zijn dochters van FCA. FCA is nog weer opgedeeld in twee divisies. De divisie Italy bestaat uit Fiat, Alfa Romeo, Lancia en Abarth. De divisie Amerika bestaat uit Chrysler, Dodge, Jeep, RAM, Maserati en nog enkele onderdelen van andere bedrijven.