Aandelen Fiat Chrysler Automobiles kopen

Wil je beleggen in Fiat Chrysler Automobiles aandelen? Op deze pagina kan je direct Fiat Chrysler Automobiles aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Fiat Chrysler Automobiles. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Fiat Chrysler Automobiles raadplegen. Fiat Chrysler Automobiles is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FCAU.

Waar kan je Fiat Chrysler Automobiles aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Fiat Chrysler Automobiles kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Fiat Chrysler Automobiles?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Fiat Chrysler Automobiles. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Fiat Chrysler Automobiles?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Fiat Chrysler Automobiles? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Fiat Chrysler Automobiles

Sterke punten:

  • Grootte: FCA is een van de grootste autofabrikanten ter wereld en heeft een breed scala aan merken en modellen.
  • Merkenportfolio: Het bedrijf heeft enkele van de meest iconische automerken in zijn portfolio, waaronder Jeep, Ram, Dodge en Alfa Romeo.
  • Geografische diversificatie: FCA heeft een sterke aanwezigheid in zowel Noord-Amerika als Europa, waardoor het minder kwetsbaar is voor economische en politieke schommelingen in een specifieke regio.

Zwakke punten:

  • Concurrentie: De automarkt is zeer competitief, en FCA moet concurreren met andere grote spelers zoals Volkswagen, Toyota en General Motors.
  • Afhankelijkheid van Noord-Amerikaanse markt: Hoewel het bedrijf een sterke aanwezigheid heeft in Europa, is het nog steeds afhankelijk van de Noord-Amerikaanse markt voor het grootste deel van zijn inkomsten.
  • Beperkte aanwezigheid in China: China is de grootste automarkt ter wereld en FCA heeft slechts een kleine aanwezigheid in dit belangrijke marktgebied.

Over Fiat Chrysler Automobiles

FCA, aldus wordt Fiat Chrysler Automobiles ook wel aangeduid. FCA is een Italiaans Amerikaanse multinational die het levenslicht zag in 2014. Toen fuseerden Fiat en Chrysler namelijk. De aandelen worden onder de aanduiding FCA verhandeld. Het hoofdkantoor van Fiat Chrysler Automobiles vind je in Londen.

Eigenaar van FCA is Exor en Chrysler, Fiat, Alfa Romeo, Lancia en Abarth (een tuning divisie) zijn dochters van FCA. FCA is nog weer opgedeeld in twee divisies. De divisie Italy bestaat uit Fiat, Alfa Romeo, Lancia en Abarth. De divisie Amerika bestaat uit Chrysler, Dodge, Jeep, RAM, Maserati en nog enkele onderdelen van andere bedrijven.

aandeel fiat chrysler automobiles kopen

Wel of niet aandelen Fiat Chrysler Automobiles kopen?

Ben je van plan om aandelen van Fiat Chrysler Automobiles (FCA) te kopen? Dan is het belangrijk om de voor- en nadelen goed af te wegen. Aan de ene kant heeft FCA een groot portfolio van merken en modellen, en een sterke aanwezigheid in zowel Noord-Amerika als Europa. Bovendien heeft het bedrijf onlangs een fusie aangekondigd met het Franse PSA, wat mogelijkheden biedt voor synergieën en groei.

Aan de andere kant zijn er ook risico’s verbonden aan het kopen van aandelen van FCA. De automarkt is zeer competitief, en FCA moet concurreren met andere grote spelers zoals Volkswagen, Toyota en General Motors. Bovendien is het bedrijf nog steeds afhankelijk van de Noord-Amerikaanse markt voor het grootste deel van zijn inkomsten, en heeft het slechts een kleine aanwezigheid in de belangrijke Chinese markt.

Over het algemeen lijkt FCA een solide bedrijf met sterke merken en een geografisch gediversifieerde aanwezigheid. Als je geïnteresseerd bent in het kopen van aandelen in de automotive sector, kan FCA een interessante keuze zijn. Het is echter belangrijk om de risico’s te begrijpen en om te overwegen of er betere investeringsmogelijkheden beschikbaar zijn voordat je een beslissing neemt.