Aandelen Fidelity National Financial kopen

Wil je beleggen in Fidelity National Financial aandelen? Op deze pagina kan je direct Fidelity National Financial aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Fidelity National Financial. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Fidelity National Financial raadplegen. Fidelity National Financial is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FNF.

Waar kan je Fidelity National Financial aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Fidelity National Financial kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Fidelity National Financial?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Fidelity National Financial. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Fidelity National Financial?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Fidelity National Financial? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Fidelity National Financial

Fidelity National Financial is een bekend Fortune 500 bedrijf. Het geldt als een van de grootste aanbieders van commerciële en industriële hypotheken en gediversifieerde diensten in met name de Verenigde Staten.
Fidelity National Financial haalt miljarden aan jaarlijkse inkomsten uit activiteiten die aan vastgoed gerelateerd zijn. Fidelity National Financial wordt als FNF openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange. Het hoofdkantoor is gevestigd in Jacksonville, Florida. In Fidelity National Title Group heeft het een belangrijke dochteronderneming. FNF is onder meer actief onder de namen Fidelity National Title, Chicago Title, Commonwealth Land Title en Security Title Agency.