Aandelen Fidelity kopen

Wil je beleggen in Fidelity aandelen? Op deze pagina kan je direct Fidelity aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Fidelity. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Fidelity raadplegen. Fidelity is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FIS.

Waar kan je Fidelity aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Fidelity kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Fidelity?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Fidelity. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Fidelity?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Fidelity? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Fidelity

Het Amerikaanse bedrijf Fidelity werd in 1946 onder de naam Fidelity Management Research opgericht. Heden ten dage is het een financieel dienstverlener die multinationaal actief is. Het hoofdkwartier van Fidelity vind je in Boston, Massachusetts.
Fidelity heeft in Strategic Advisers een bekende dochteronderneming. De Amerikaanse multinational werd in 1946 door Edward Johnson opgericht. Fidelity houdt zich onder andere bezig met annuïteiten, investeringsfondsen, levensverzekeringen en creditcards. Fidelity is voor 49 procent in handen van de Abigail Johnson familie. De onafhankelijke vermogensbeheerder is vooral bekend geworden van de beleggingsoplossingen en de kennis van pensioenen.