Aandelen FinecoBank Banca Fineco kopen

Wil je beleggen in FinecoBank Banca Fineco aandelen? Op deze pagina kan je direct FinecoBank Banca Fineco aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in FinecoBank Banca Fineco. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel FinecoBank Banca Fineco raadplegen. FinecoBank Banca Fineco is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FBK-I.

Waar kan je FinecoBank Banca Fineco aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel FinecoBank Banca Fineco kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
flatex aandelenGeen transactiekosten op aandelen
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel FinecoBank Banca Fineco?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel FinecoBank Banca Fineco. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in FinecoBank Banca Fineco?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van FinecoBank Banca Fineco? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in FinecoBank Banca Fineco is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in FinecoBank Banca Fineco.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over FinecoBank

De aandelen van de Fineco Bank worden als FBK verhandeld op de Borsa Italia. Het hoofdkantoor van de bank vind je in Reggio Emilia. De bank werd opgericht in 1999 en bekende dochteronderneming van de bank is Fineco Asset Management.
De Fineco Bank is een wat men wel een multichannel bank noemt.  De bank houdt zich met name bezig in drie verschillende afdelingen: bankieren, makelaardij en beleggen. Fineco geldt als een makelaar die gespecialiseerd is in de Europese makelaardij en in die van Italië. De Fineco Bank is ook nog eens een private banker.