Aandelen Finmeccanica kopen

Wil je beleggen in Finmeccanica aandelen? Op deze pagina kan je direct Finmeccanica aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Finmeccanica. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Finmeccanica raadplegen. Finmeccanica is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LDO-I.

Waar kan je Finmeccanica aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Finmeccanica kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
flatex aandelenGeen transactiekosten op aandelen
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Finmeccanica?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Finmeccanica. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Finmeccanica?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Finmeccanica? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Finmeccanica is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Finmeccanica.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Finmeccanica

Finnmecanica is een Italiaanse holding die tegenwoordig overigens bekend staat onder de naam Leonardos maar daarvoor vooral bekendheid genoot als Finmeccanica. Finmeccanica is in ruim honderd landen actief en biedt al jarenlang plek aan 50.000 werknemers. Het hoofdkantoor van de onderneming vind je in Roden.
Oprichter van Finmeccanica is het Instituto per la Ricostruzione Industra. De onderneming is opgericht in 1948. Bekende dochterondernemingen van het bedrijf zijn Agusta Westland, MBDA, Selex en Galileo. De aandelen van de onderneming worden als LDO verhandeld op de Borsa Italiana. Primair houdt het bedrijf zich bezig met vliegtuigen, ruimtevaartuigen en defensiesystemen.