Aandelen FireEye kopen

Wil je beleggen in FireEye aandelen? Op deze pagina kan je direct FireEye aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in FireEye. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel FireEye raadplegen. FireEye is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FEYE.

Waar kan je FireEye aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel FireEye kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel FireEye?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel FireEye. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in FireEye?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van FireEye? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over FireEye

FireEye is de naam van een erkend cybersecuritybedrijf dat met de hoofdzetel gevestigd is in Milpitas in Californië. Het biedt hardware, software en tal van verschillende services die aanvallen op het gebied van cyberbeveiliging onderzoeken. Bovendien biedt het bescherming tegen schadelijke software en analyseert het  IT-beveiligingsrisico’s.
FireEye is er vanaf 2004 en het bedrijf staat als FEYE genoteerd op de Nasdaq. In Maniant en Verodin heeft het bekende dochterondernemingen en ondertussen mag FireEye zich ook een Russell 100 component noemen. Grondlegger van de succesvolle onderneming is Ashar Aziz, die zich in eerste instantie vooral bezighield met de ontwikkeling van virtuele machines.