Aandelen First Group kopen

Wil je beleggen in First Group aandelen? Op deze pagina kan je direct First Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in First Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel First Group raadplegen. First Group is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FGP-L.

Waar kan je First Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel First Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel First Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel First Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in First Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van First Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in First Group is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in First Group.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over First Group

First Group is een zeer bekende onderneming en openbaar vervoer gigant. Hoofdkantoor van de First Group is gevestigd in Aberdeen, Schotland. Voorheen luisterede de onderneming overigens naar de naam FirstBus. Het bedrijf is een aftakking van BadgerLink. Sinds 1998 is het eveneens actief over rails en dat was ook de reden dat de naam veranderd werd in FirstGroup.
Grondlegger van het bedrijf was overigens Moir Lockhead. Bekende dochter is Greyhound en datzelfde geldt voor de Great Western Railway. First Group vervoert per dag gemiddeld 3 miljoen mensen met behulp van 9300 bussen. Het is eveneens eigenaar van Tramlink in Londen en verzorgt in Amerika scholierenvervoer.