Aandelen First Horizon National kopen

Wil je beleggen in First Horizon National aandelen? Op deze pagina kan je direct First Horizon National aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in First Horizon National. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel First Horizon National raadplegen. First Horizon National is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FHN.

Waar kan je First Horizon National aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel First Horizon National kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel First Horizon National?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel First Horizon National. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in First Horizon National?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van First Horizon National? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf First-Horizon National

First Horizon National is een bankholding die gevestigd is in Memphis, Tennessee. De bankdochter is First Horizon, een bank die beschouwd mag worden als de grootste bank in Tennessee en die ook bij de vijf grootste banken hoort in het Zuid Oosten van de Verenigde Staten.
De aandelen van Forst Horizon worden openbaar verhandeld onder de naam FHN op de New York Stock Exchange. De bank kent overigens een bijzonder rijke historie die teruggaat naar 1864, toen het werd opgericht door Frank S. Davis.  First Horizon National is ook een S&P 400 component.