Aandelen First Majestic Silver kopen

Wil je beleggen in First Majestic Silver aandelen? Op deze pagina kan je direct First Majestic Silver aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in First Majestic Silver. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel First Majestic Silver raadplegen. First Majestic Silver is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AG.

Waar kan je First Majestic Silver aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel First Majestic Silver kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
CAD 0,02 per aandeel met CAD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel First Majestic Silver?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel First Majestic Silver. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in First Majestic Silver?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van First Majestic Silver? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in First Majestic Silver is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in First Majestic Silver.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over First Majestic Silver

First Majestic Silver is een Canadees zilvermijn bedrijf dat met name actief is in Mexico. Het bedrijf heeft zeven mijnen onder beheer. Bekende dochterondernemingen zijn onder andere San Dimas Silver, Gold Mine en Santa Elena Silver. De aandelen worden op de Toronto Stock Exchange verhandeld onder de noemer FR. 
Oprichter van het bedrijf is Keith Neumeyer. De onderneming is opgericht in 2002. First Majestic Silver heeft de activiteiten verdeeld over zeven projecten: San Dimas, Santa Elena, La Encantaba, La Parilla, Del Toro, San Martin en La Guitarra.