Aandelen First Republic Bank kopen

Wil je beleggen in First Republic Bank aandelen? Op deze pagina kan je direct First Republic Bank aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in First Republic Bank. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel First Republic Bank raadplegen. First Republic Bank is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FRC.

Waar kan je First Republic Bank aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel First Republic Bank kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel First Republic Bank?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel First Republic Bank. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in First Republic Bank?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van First Republic Bank? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over First Republic Bank

De First Republic Bank is een Amerikaanse bank en vermogensbeheerder dat diensten als persoonlijk bankieren, zakelijk bankieren en vermogensbeheer aanbiedt. Het richt zich bij voorkeur op klanten met een laag risico en een hoge rendementswaarde. Op de New York Stock Exchange worden de aandelen verhandeld als FRC.
Je vindt het hoofdkantoor in San Francisco in Californië. De onderneming zag overigens in 1985 het levenslicht en de onderneming is tegenwoordig vooral actief in San Francisco, Palo Alto, Los Angeles, Santa Barbara, Newport Beach, San Diego, Portland, Boston en New York City.