Aandelen First Solar kopen

Wil je beleggen in First Solar aandelen? Op deze pagina kan je direct First Solar aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in First Solar. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel First Solar raadplegen. First Solar is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FSLR.

Waar kan je First Solar aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel First Solar kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel First Solar?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel First Solar. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in First Solar?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van First Solar? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over First Solar

First Solar is een internationale en zeer bekende producent van zonnepanelen. Het beschikt over productielocaties in de Verenigde Staten, Duitsland en Maleisië. Op basis van  de dunne film technologie produceert het fotovoltaische modules van cadmiumtelluride. De aandelen van First Solar worden verhandeld op de Nasdaq onder de noemer FSLR.
Harold McMaster was oprichter van de inmiddels succesvolle onderneming, als we spreken van het jaar 1999. In Tempe, Arizona vind je het hoofdkantoor van First Solar. Tetra Sun is een bekende dochteronderneming van First Solar.