Aandelen FirstEnergy kopen

Wil je beleggen in FirstEnergy aandelen? Op deze pagina kan je direct FirstEnergy aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in FirstEnergy. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel FirstEnergy raadplegen. FirstEnergy is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FE.

Waar kan je FirstEnergy aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel FirstEnergy kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel FirstEnergy?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel FirstEnergy. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in FirstEnergy?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van FirstEnergy? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf FirstEnergy

FirstEnergy is zoals de naam al doet vermoeden een elektriciteitsbedrijf. Het hoofdkwartier van FirstEnergy vind je in Ohio.
FirstEnergy is samen met dochterondernemingen en verbonden ondernemingen nadrukkelijk betrokken bij alles wat met elektriciteit te maken heeft; van distributie tot transmissie en de opwekking en het beheer. FirstEnergy werkt met tien werkmaatschappijen. Samen vormen ze een van de grootste nutsbedrijven in het bezit van investeerders van Amerika. FirstEnergy beheert 170.000 vierkante kilometer en bedient 6 miljoen klanten. FirstEnergy staat op de Fortune 500 lijst. In 2016 stapte het uit de competitieve business en thans is het een volledig gereguleerd bedrijf.