Aandelen FirstRand kopen

Wil je beleggen in FirstRand aandelen? Op deze pagina kan je direct FirstRand aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in FirstRand. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel FirstRand raadplegen. FirstRand is een aandeel uit Zuid-Afrika. Het aandeel wordt verhandeld in ZAR aan de JSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FSR.JO.

Waar kan je FirstRand aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel FirstRand kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€5 per transactieAanmelden

Wat is de actuele koers van het aandeel FirstRand?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel FirstRand. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in FirstRand?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van FirstRand? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in FirstRand is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in FirstRand.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over FirstRand

First Rand heeft in de bekende First National Bank de bekendste dochteronderneming. Het bedrijf geldt onder meer als de houdstermaatschappij van de First Rand Bank en geniet eveneens bekendheid als financieel dienstverlener in Zuid-Afrika. First Rand staat bekend als een van de financiële dienstverleners die in het bezit is van een vergunning van de Reserve Bank of South Africa. Dit is zoals bekend de nationale bankregelgever.
Aandelen van First Rand worden op de Johannesburg Stock Exchange openbaar verhandeld als FSR. First Rand is opgericht in het jaar 1998.