Aandelen Fiserv kopen

Wil je beleggen in Fiserv aandelen? Op deze pagina kan je direct Fiserv aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Fiserv. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Fiserv raadplegen. Fiserv is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FISV.

Waar kan je Fiserv aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Fiserv kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Fiserv?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Fiserv. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Fiserv?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Fiserv? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Fiser

FiserV houdt zich bezig  met de technologie die geschikt is voor speciaal financiële diensten. Tot de uitgebreide klantenkring van FiserV behoren onder meer banken, spaarzaamheid, kredietverenigingen, effectenmakelaars, leasing en financiële maatschappijen. De aandelen van FiserV staan als FISV op de Nasdaq genoteerd. 
Je vindt het hoofdkantoor van Brookfield in de Amerikaanse staat Wisconsin. De onderneming is opgericht op 31 juli 1984. De onderneming is in handen van Kohlberg Kravis Roberts & Co. George Dalton geldt als oprichter van FiserV, al werd hij daarbij wel ondersteund door Leslie Murna.