Aandelen Fitbit kopen

Wil je beleggen in Fitbit aandelen? Op deze pagina kan je direct Fitbit aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Fitbit. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Fitbit raadplegen. Fitbit is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FIT.

Waar kan je Fitbit aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Fitbit kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Fitbit?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Fitbit. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Fitbit?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Fitbit? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over FitBit

FitBit geniet alom bekendheid vanwege de productie van activiteitstrackers. Het FitBit apparaat draag je om je pols. Vervolgens worden zaken als bijvoorbeeld het aantal afgelegde meters, het aantal stappen, de hartslag en de kwaliteit van slaap meer dan uitstekend in beeld gebracht.
FitBit maakt vooral apparatuur die gerelateerd is aan fitness. FitBit werd in 2007 opgericht en de aandelen worden openbaar verhandeld als FIT op de New York Stock Exchange. Oprichter van de succesvolle onderneming was James Park, die dit samen met onder meer Eric Friedman deed.