Aandelen Fitbit kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Fitbit aandelen? Op deze pagina kan je direct Fitbit aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Fitbit. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Fitbit raadplegen. Fitbit is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FIT.

Waar kan je Fitbit aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Fitbit kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Fitbit?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Fitbit. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Fitbit?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Fitbit? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Fitbit

Sterke punten Fitbit

 • Leider in de wearables-markt: Fitbit is een bekende en gevestigde naam in de markt voor draagbare technologie, met een sterke positie in de verkoop van fitness trackers en smartwatches.
 • Focus op gezondheid en welzijn: Fitbit richt zich op het bevorderen van een gezonde levensstijl en biedt functies zoals stappentelling, hartslagmeting en slaapmonitoring om gebruikers te helpen hun gezondheid en welzijn te verbeteren.
 • Gebruiksvriendelijke apparaten en app: Fitbit-apparaten en de bijbehorende app zijn gebruiksvriendelijk en bieden nuttige statistieken en inzichten om gebruikers te motiveren en betrokken te houden.
 • Partnerships en integraties: Fitbit heeft samenwerkingen aangegaan met verschillende gezondheids- en fitnessplatforms, waardoor gebruikers hun Fitbit-gegevens kunnen integreren en delen met andere apps en diensten.

Zwakke punten Fitbit

 • Intensieve concurrentie: De markt voor wearables is sterk concurrentieel, met grote spelers zoals Apple, Samsung en Garmin. Dit kan leiden tot prijsconcurrentie en druk op de marktpositie van Fitbit.
 • Beperkte productdiversificatie: Hoewel Fitbit bekend staat om zijn fitness trackers en smartwatches, heeft het beperkte diversificatie in andere productcategorieën, wat de afhankelijkheid van een enkel productsegment kan vergroten.
 • Technologische vooruitgang: De technologie evolueert snel in de wearable-markt, en Fitbit moet blijven innoveren om bij te blijven en relevant te blijven voor consumenten.
 • Gebruikersacquisitie en retentie: Het aantrekken van nieuwe gebruikers en het behouden van bestaande gebruikers is een uitdaging, vooral gezien de concurrentie en het feit dat gebruikers in deze markt vaak overstappen naar nieuwe apparaten.

Over FitBit

FitBit geniet alom bekendheid vanwege de productie van activiteitstrackers. Het FitBit apparaat draag je om je pols. Vervolgens worden zaken als bijvoorbeeld het aantal afgelegde meters, het aantal stappen, de hartslag en de kwaliteit van slaap meer dan uitstekend in beeld gebracht.

FitBit maakt vooral apparatuur die gerelateerd is aan fitness. FitBit werd in 2007 opgericht en de aandelen worden openbaar verhandeld als FIT op de New York Stock Exchange. Oprichter van de succesvolle onderneming was James Park, die dit samen met onder meer Eric Friedman deed.

Fitbit

Wel of niet aandelen Fitbit kopen?

Hallo daar! Overweeg je om aandelen van Fitbit te kopen? Laten we eens kijken of dit een goede zet kan zijn.

Dus, Fitbit is een bekend merk als het gaat om draagbare fitness trackers en smartwatches. Als je je gezondheid en fitness serieus neemt, heb je waarschijnlijk al eens van Fitbit gehoord. Het is best cool om deel uit te maken van het bedrijf dat mensen helpt om hun fitnessdoelen te bereiken.

Fitbit heeft een behoorlijk solide marktpositie en blijft nieuwe producten en functies ontwikkelen. Met de groeiende populariteit van wearables, kan het investeren in Fitbit aantrekkelijk lijken.

Maar, net als bij elke investering, zijn er risico’s. De concurrentie in de wearable-technologiemarkt is intens en er zijn altijd nieuwe spelers die opduiken. Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector.

Als je serieus bent over het investeren in Fitbit, zorg er dan voor dat je je huiswerk doet. Bekijk de financiële resultaten van het bedrijf en overweeg ook de bredere marktomstandigheden.

Onthoud, beleggen brengt altijd risico’s met zich mee, dus investeer alleen geld dat je bereid bent te verliezen. Praat ook eens met een financieel adviseur om je te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen.

Kortom, het kopen van aandelen Fitbit kan interessant zijn gezien hun bekendheid en positie in de wearable-technologiemarkt. Maar wees verstandig en zorg ervoor dat je goed geïnformeerd bent voordat je beslissingen neemt.