Aandelen Flavors & Fragrances kopen

Wil je beleggen in Flavors & Fragrances aandelen? Op deze pagina kan je direct Flavors & Fragrances aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Flavors & Fragrances. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Flavors & Fragrances raadplegen. Flavors & Fragrances is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool IFF.

Waar kan je Flavors & Fragrances aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Flavors & Fragrances kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Flavors & Fragrances?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Flavors & Fragrances. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Flavors & Fragrances?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Flavors & Fragrances? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Flavors & Fragrance

Flavors and Fragrance geldt als een van de grootste producenten van geur- en smaakstoffen, en dat wereldwijd. De aandelen van de onderneming worden openbaar verhandeld als IFF op de New York Stock Exchange. Je vindt het hoofdkantoor in New York City.
Bekende dochterondernemingen zijn Frutoram en P.T. Essence Indonesia. Flavors and Fragrance produceert aromachemicalien die worden toegepast in verschillende dranken, levensmiddelen en ook wasmiddelen. Het bedrijf heeft ook een kantoor en onderzoekslaboratorium in Hilversum. Het bedrijf ontstond in 1958 uit een fusie van het Nederlandse Polak & Schwartz en het Amerikaanse bedrijf van Ameringen-Haebler.