Aandelen Fletcher Building kopen

Wil je beleggen in Fletcher Building aandelen? Op deze pagina kan je direct Fletcher Building aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Fletcher Building. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Fletcher Building raadplegen. Fletcher Building is een aandeel uit Nieuw-Zeeland. Het aandeel wordt verhandeld in NZD aan de New Zealand Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FBU.CHA.

Waar kan je Fletcher Building aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Fletcher Building kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.

Wat is de actuele koers van het aandeel Fletcher Building?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Fletcher Building. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Fletcher Building?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Fletcher Building? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Fletcher Building is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Fletcher Building.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Fletcher Building

Fletcher Building is een van de grootste beursgenoteerde bedrijven van Nieuw Zeeland. Het bedrijf ontstond in 2001 als afsplitsing van Fletcher Challenger, dit was voorheen de grootste onderneming van het land. Op de beurs van Nieuw Zeeland worden de aandelen verhandeld als FBK. Hoofdkantoor van het bedrijf vind je in Auckland City.
PlaceMakers is een bekende dochter van Fletcher Building. De gigant in bouwmaterialen heeft rond de 35 bedrijven in Nieuw Zeeland. De werkzaamheden van Fletcher Building zijn onderverdeeld in zes verschillende divisies waaronder bouwmaterialen, constructie en distributie.