Aandelen Flextronics kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Flextronics aandelen? Op deze pagina kan je direct Flextronics aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Flextronics. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Flextronics raadplegen. Flextronics is een aandeel uit Singapore. Het aandeel wordt verhandeld in SES aan de SGD. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FLEX.

Waar kan je Flextronics aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Flextronics kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SGD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Flextronics?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Flextronics. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Flextronics?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Flextronics? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Flextronics

Flextronics is van origine een Amerikaans bedrijf. Tegenwoordig echter is het een Singaporees bedrijf dat zich specifiek heeft toegelegd op elektronische en mechanisch apparaten. Flextronics tekent voor de assemblage en de verpakkingen en doet dat in opdracht van vooral de grotere producenten, producenten die onderdelen van het productieproces uitbesteden. De aandelen van dit bedrijf staan als FLEX genoteerd op de Nasdaq.

Het hoofdkwartier vind je in Singapore en het bedrijf dateert van 1969. Oprichters waren Joe McKenzie en Barbara Ann McKenzie, die de onderneming aanvankelijk in Sillicon Valley huisveste. Vanaf 1981 houdt het domicilie in Singapore.

aandeel flextronics kopen