Aandelen Flight Centre kopen

Wil je beleggen in Flight Centre aandelen? Op deze pagina kan je direct Flight Centre aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Flight Centre. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Flight Centre raadplegen. Flight Centre is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FLT.CHA.

Waar kan je Flight Centre aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Flight Centre kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Flight Centre?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Flight Centre. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Flight Centre?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Flight Centre? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Flight Centre is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Flight Centre.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Flight Centre

Flight Centre is de binnenlandse tak van Flight Centre Travel Group. Het is eveneens de grootste retailer van reizen van Australië. De onderneming werd gesticht in 1982 en het hoofdkwartier staat in het Australische Brisbane. Flight Centre bedient in essentie alleen Australië. 
Aan de wieg van het bedrijf staan Graham Turner en Geoff Harris. Het heeft ondertussen 1300 bedrijven verdeeld over heel het land. In 1982 werd de eerste winkel geopend en zes jaar later waren dat er al vijftig. Flight Centre heeft ook een portefeuille niche markten in het bezit.