Aandelen FLIR kopen

Wil je beleggen in FLIR aandelen? Op deze pagina kan je direct FLIR aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in FLIR. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel FLIR raadplegen. FLIR is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FLIR.

Wat is de actuele koers van het aandeel FLIR?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel FLIR. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in FLIR?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van FLIR? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je FLIR aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel FLIR kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker Kosten Aanmelden
€0,50 + $0,004 per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Over Flir

FLIR is een alom bewierookt bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerp en de productie van onder meer warmtebeeldcamera’s, componenten, beeldsensoren.  Sterker nog, Flir geldt als de grootste op dit gebied. De aandelen van Flir staan weinig verrassend als FLIR genoteerd op de Nasdaq. 
In Wilsonville in de staat Oregon vind je het hoofdkwartier van Flir. Het bedrijf bestaat al vanaf 1978. Behalve dat het bedrijf aan de Nasdaq genoteerd staat, is het ook een S&P 500 component. Bekende dochters van het bedrijf zijn Extech Instruments en DVTEL.