Aandelen Flowers Foods kopen

Wil je beleggen in Flowers Foods aandelen? Op deze pagina kan je direct Flowers Foods aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Flowers Foods. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Flowers Foods raadplegen. Flowers Foods is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FLO.

Waar kan je Flowers Foods aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Flowers Foods kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Flowers Foods?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Flowers Foods. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Flowers Foods?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Flowers Foods? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Flowers Foods

In Thomasville in Georgia vind je het hoofdkantoor van Flowers Foods. Flowers Foods produceert en verkoopt verpakte bakkerijproducten. Ondertussen heeft het 47 vestigingen/bakkerijen die producten als brood, broodjes, snacks, gebak, tortilla’s produceren.
Op de New York Stock Exchange worden de aandelen Flowers Foods openbaar verhandeld als FIO. Bekende dochteronderneming van Flowers Foods is Tasty Baking Company. Flowers Foods is een S&P 400 component en het bedrijf werd opgericht in 1919. De laatste overname die het bedrijf deed was die van Canyon Bakehouse, een bekende producent van glutenvrij brood uit Colorado.