Aandelen Flowserve kopen

Wil je beleggen in Flowserve aandelen? Op deze pagina kan je direct Flowserve aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Flowserve. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Flowserve raadplegen. Flowserve is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FLS.

Waar kan je Flowserve aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Flowserve kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Flowserve?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Flowserve. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Flowserve?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Flowserve? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Flowserve

Flowserve is een Amerikaanse multinational en een van de grootste leveranciers van industriële en milieumachines. Dan moet je denken aan pompen, kleppen en mechanische afdichtingen, net als automatiseringsdiensten aan specifiek de energie-, olie-, gas- en chemische industrie.
De aandelen worden op de New York Stock Exchange verhandeld onder de naam FLS en het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Irving in de staat Texas. Bekende dochteronderneming van Flowserve is Flowserve Hamburg. Flowserve is overigens in 55 landen actief en behalve dat het producten verkoopt en produceert, biedt het ook aftermarket diensten aan engineerings- en constructiebedrijven.