Aandelen FLSmidth kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in FLSmidth aandelen? Op deze pagina kan je direct FLSmidth aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in FLSmidth. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel FLSmidth raadplegen. FLSmidth is een aandeel uit Denemarken. Het aandeel wordt verhandeld in Deense Kroon aan de Nasdaq Copenhagen. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FLS.CO.

Waar kan je FLSmidth aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel FLSmidth kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel FLSmidth?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel FLSmidth. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in FLSmidth?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van FLSmidth? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over FLSmidth

FLSmidth is een Deens ingenieursbureau dat domicilie houdt in Kopenhagen. Verdeeld over heel de wereld werken er al jarenlang plus elfduizend mensen bij FLSmidth. Het bedrijf  voorziet specifiek de cementindustrie van  fabrieken, machines, diensten en kennis. De aandelen van de onderneming staan als FLS genoteerd aan de beurs in Kopenhagen.

Frederik L. Smidth richtte het bedrijf in 1882 op. FLSmidth MAAG Gear is een bekende dochtermaatschappij. De aandelen van dit bedrijf staan eveneens genoteerd aan de Nasdaq en de C20-index. Het ingenieursbureau heeft kantoren in ruim 50 landen. 

aandeel flsmidth kopen