Aandelen Fluor kopen

Wil je beleggen in Fluor aandelen? Op deze pagina kan je direct Fluor aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Fluor. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Fluor raadplegen. Fluor is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FLR.

Waar kan je Fluor aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Fluor kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Fluor?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Fluor. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Fluor?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Fluor? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Fluor

Fluor is een beursgenoteerd Amerikaans bouwbedrijf dat openbaar als FLR verhandeld wordt op de New York Stock Exchange. In Irving vind je het hoofdkantoor van het bouwbedrijf. Fluor is wereldwijd actief en heeft in Nederland vestigingen in Bergen op Zoom, Hoofddorp en Poortugaal.
De belangrijkste klanten van Fluor zijn olie-, gas-, energie en bedrijven in de chemische industrie, terwijl ook de overheid gebruikt maakt van de diensten van Fluor. De diensten aan de olie- en gasindustrie kunnen echter als corebusiness van Fluor beschouwd worden. Zo is Exxon Mobil een bekende klant van Fluor.