Aandelen Flutter Entertainment kopen

Wil je beleggen in Flutter Entertainment aandelen? Op deze pagina kan je direct Flutter Entertainment aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Flutter Entertainment. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Flutter Entertainment raadplegen. Flutter Entertainment is een aandeel uit Ierland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de ISE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FLTR.IR.

Waar kan je Flutter Entertainment aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Flutter Entertainment kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90

Wat is de actuele koers van het aandeel Flutter Entertainment?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Flutter Entertainment. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Flutter Entertainment?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Flutter Entertainment? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Flutter Entertainment is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Flutter Entertainment.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Flutter Entertainment

Flutter Entertainment is een bedrijf dat zich bezig houdt met sportweddenschappen en gaming. Het is ontstaan door een samengaan van Paddy Power en Betfair terwijl later The Stars Group werd overgenomen. De aandelen van de onderneming staan genoteerd aan de Londen Stock Exchange en bovendien is het onderdeel van de FTSE 100 index.
Overigens worden de aandelen op de beurs in Londen verhandeld als FLTR. Het hoofdkantoor staat in Dublin en de onderneming zag in 2016 het levenslicht. Zeer bekende dochters van Flutter Entertainment zijn FanDuel en Betfair terwijl het de merken Bet Easy, Full Tilt Poker, Poker Stars en Sportsbet.com voert.