Aandelen FMC kopen

Wil je beleggen in FMC aandelen? Op deze pagina kan je direct FMC aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in FMC. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel FMC raadplegen. FMC is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FMC.

Waar kan je FMC aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel FMC kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel FMC?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel FMC. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in FMC?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van FMC? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over FMC

FMC is een Amerikaans chemieconcern dat met het hoofdkantoor gevestigd is in Philadelphia, Pennsylvania. De aandelen worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als FMC.
De geschiedenis van het bedrijf gaat terug naar 1883, toen John Bean de ‘Bean Spray Pomp Company’ oprichtte, een destijds innovatieve onderneming. Toen het later bedrijven overnam en het ook Food Machinery Corporation in handen kreeg, ontstond wat nu FMC is. Tegenwoordig is FMC opgedeeld in twee verschillende afdelingen: FMC Technologies en FMC Corporation. In 2016 fuseerde FMC met Technip uit Frankrijk terwijl het een jaar later besloot bepaalde activiteiten uit te ruilen met DuPont.