Aandelen Foot Locker kopen

Wil je beleggen in Foot Locker aandelen? Op deze pagina kan je direct Foot Locker aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Foot Locker. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Foot Locker raadplegen. Foot Locker is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FL.

Waar kan je Foot Locker aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Foot Locker kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Foot Locker?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Foot Locker. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Foot Locker?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Foot Locker? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Foot Locker

Foot Locker is een Amerikaanse sportkleding en schoenenketen. Het hoofdkantoor van Foot Locker is gevestigd in New York. Foot Locker is momenteel actief in een kleine dertig landen, wereldwijd. Oprichter van de multinational is Santiago Lopez.
Foot Locker heeft in Champs Sports een bekende dochteronderneming en in het verleden was Foot Locker vooral actief onder de naam Venator Group. Foot Locker bestaat sinds 1963 en heeft duizenden winkels in onder meer de Verenigde Staten, Canada, Europa, Midden-Oosten, Zuid-Korea, Australië en Nieuw Zeeland. De naam Foot Locker wordt sinds 2001 gevoerd.