Aandelen Ford kopen

Wil je beleggen in Ford aandelen? Op deze pagina kan je direct Ford aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ford. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ford raadplegen. Ford is een aandeel uit de Verenigde Station. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool F.

Waar kan je Ford aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ford kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Ford?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ford. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ford?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ford? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Ford

Henry Ford richtte  in 1903 het bedrijf met de naam Ford op. Sindsdien is het een zeer bekende Amerikaanse producent van auto’s. Dat doet het uiteraard onder de eigen naam en onder de naam Lincoln.  Ford wordt beschouwd als de op vier na grootste autoproducent ter wereld. Onder de noemer F worden de aandelen van de autoproducent verhandeld op de New York Stock Exchange. 
Hoewel het bedrijf werd opgericht in Detroit, is de hoofdzetel van Ford gevestigd in Dearborn in de staat Michigan.  Bekende dochterondernemingen van Ford zijn Ford Motor Credit Company en Lincoln.