Aandelen Fortescue Metals kopen

Wil je beleggen in Fortescue Metals aandelen? Op deze pagina kan je direct Fortescue Metals aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Fortescue Metals. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Fortescue Metals raadplegen. Fortescue Metals is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FMG.CHA.

Waar kan je Fortescue Metals aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Fortescue Metals kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Fortescue Metals?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Fortescue Metals. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Fortescue Metals?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Fortescue Metals? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Fortescue Metals is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Fortescue Metals.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Fortescue Metals

Fortescue Metals is een groot en bekend Australisch ijzererts bedrijf dat gezien wordt als het oudste ijzererts bedrijf en de vierde grootste ijzererts producent ter wereld. Het moet in dat kader qua omvang alleen de bedrijven  BNP Billiton, Rio Tinto en Vale voor laten gaan. De aandelen van Fortescue Metals staan als FMG genoteerd aan de ASX-beurs.
Oprichter van Fortescue Metals is Andrew Forest. Hij deed dat in het jaar 2000. Het hoofdkantoor staat in Perth en de specialist in ijzererts heeft in FMG Resources Phy een bekende dochteronderneming.