Aandelen Fortinet kopen

Wil je beleggen in Fortinet aandelen? Op deze pagina kan je direct Fortinet aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Fortinet. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Fortinet raadplegen. Fortinet is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FTNT.

Waar kan je Fortinet aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Fortinet kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Fortinet?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Fortinet. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Fortinet?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Fortinet? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Fortinet

Fortinet geldt als een Amerikaanse multinational met de hoofdzetel in Sunnyvale, Californië. Fortinet ontwikkelt en verkoopt onder andere cybersecurity, software, apparatuur en diensten in de vorm van onder andere firewalls, antivirus en inbraakpreventie.
Ook biedt het apparatuur op het gebied van eindpuntbeveiliging. De Amerikaanse multinational werd in 2000 opgericht door de bekende gebroeders Ken en Michael Xe. Fortinet staat op de Nasdaq genoteerd als FTNT. Fortinet beweegt zich op de markt met producten als en onder namen als FortiGate UTM, FortiGate Enterprise, FortiGate Carrier, FortiSandbox, Fortinet Security Fabric, FortiWeb, FortiClient en FortiManager.