Aandelen Fortum kopen

Wil je beleggen in Fortum aandelen? Op deze pagina kan je direct Fortum aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Fortum. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Fortum raadplegen. Fortum is een aandeel uit Finland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Nasdaq Helsinki. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FORTUM.HE.

Waar kan je Fortum aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Fortum kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Fortum?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Fortum. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Fortum?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Fortum? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Fortum is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Fortum.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Fortum

Fortum is een wereldwijd bekend en zeer succesvolle en nog steeds groeiende Fins staatsbedrijf voor energie. Daarbij richt het zich speciaal op de Scandinavische markt en ook de Baltische landen en op Polen, Rusland en ook India.  Fortum exploiteert elektriciteitscentrales inclusief warmtekrachtcentrales en genereert en verkoopt elektriciteit en warmte.
De aandelen worden op de Finse beurs verhandeld onder de noemer FORTUM en de aandelen staan eveneens aan de Nasdaq in Helsinki genoteerd. Het hoofdkantoor staat in het Finse Espoo. De onderneming werd geboren in 1998. Uniper is een vooraanstaande dochter van Fortum.