Aandelen Fortune Brands kopen

Wil je beleggen in Fortune Brands aandelen? Op deze pagina kan je direct Fortune Brands aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Fortune Brands. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Fortune Brands raadplegen. Fortune Brands is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FBHS.

Waar kan je Fortune Brands aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Fortune Brands kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Fortune Brands?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Fortune Brands. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Fortune Brands?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Fortune Brands? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Fortune Brands

Tot aan 2011 was Fortune Brands de houdstermaatschappij van American Brands, een bedrijf dat in 1997 werd gesticht en in 2011 dus opgesplitst werd. Het hoofdkantoor vond je destijds in Chicago in de staat Illinois en bekende dochteronderneming was Master Brand Cabinet.
De onderneming stond onder meer voor het verkopen van dranken, woninginrichting, hardware en golfproducten. In 2011 werden de verschillende activiteiten opgesplitst en gingen de activiteiten verder in Fortune Brands Home & Security en Beam Inc. De aandelen van beide takken worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als respectievelijk FNBC en BEAM.