Aandelen Fossil kopen

Wil je beleggen in Fossil aandelen? Op deze pagina kan je direct Fossil aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Fossil. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Fossil raadplegen. Fossil is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FOSL.

Waar kan je Fossil aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Fossil kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Fossil?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Fossil. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Fossil?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Fossil? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Fossil

Fossil is een bekende producent van kleding en accessoires, die het bovendien zelf allemaal ontwerpt. Fossil is vooral bekend geworden door de polshorloges en sieraden, daarnaast produceert het ook zonnebrillen en portefeuilles.
Fossil werd in 1984 opgericht. Het hoofdkwartier staat in Richardson, Texas. Fossil staat als FOSL genoteerd aan de Nasdaq. Fossil werd opgericht door Tom Kartsotis.  Behalve de meer klassieke uitvoeringen van het horloge heeft Fossil tegenwoordig ook de eigentijdse smartwatches in de aanbieding. Fossil is niet alleen horlogemaker, maar ook een bewierookt marketing en innovatiebedrijf dat meer dan 30.000 distributiepunten heeft in meer dan 150 landen.