Aandelen Fox Factory Holding kopen

Wil je beleggen in Fox Factory Holding aandelen? Op deze pagina kan je direct Fox Factory Holding aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Fox Factory Holding. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Fox Factory Holding raadplegen. Fox Factory Holding is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FOXF.

Waar kan je Fox Factory Holding aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Fox Factory Holding kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Fox Factory Holding?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Fox Factory Holding. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Fox Factory Holding?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Fox Factory Holding? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Fox Factory Holdings

Aandelen van Fox Factory Holding staan als FOXF genoteerd aan de Nasdaq. Het bedrijf werd opgericht in 2007 en de hoofdzetel van de onderneming is gevestigd in Braselton in de staat Georgia. Fox Factory Holding is ontwerper, fabrikant en verkoper van producten voor onder andere mountainbikes, racefietsen en e-bikes.
Fox Factory Holding produceert daarnaast ook producten voor gemotoriseerde voertuigen, speciaal voor de zogenaamde zij-aan-zij voertuigen en on-road voertuigen die beschikken over off-road capaciteiten. Ook biedt het aftermarket producten aan, onder meer onder de namen Fox, Fix Racing Shox en Race Fox.