Aandelen Fox Factory Holding kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Fox Factory Holding aandelen? Op deze pagina kan je direct Fox Factory Holding aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Fox Factory Holding. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Fox Factory Holding raadplegen. Fox Factory Holding is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FOXF.

Waar kan je Fox Factory Holding aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Fox Factory Holding kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Fox Factory Holding?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Fox Factory Holding. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Fox Factory Holding?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Fox Factory Holding? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Fox Factory Holdings

Sterke punten Fox Factory Holdings

 • Leider in de industrie: Fox Factory Holdings is een toonaangevend bedrijf op het gebied van schokdempers en ophangsystemen voor verschillende voertuigen, met een sterke reputatie in de industrie.
 • Innovatief productaanbod: Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve en hoogwaardige producten die populair zijn bij enthousiaste sporters en voertuigeigenaren.
 • Diversificatie van markten: Fox Factory Holdings bedient verschillende markten, waaronder fietsen, off-road voertuigen en motorsportvoertuigen, wat zorgt voor een diversificatievoordeel.
 • Goede klantenrelaties: Het bedrijf heeft sterke relaties opgebouwd met klanten, zoals fabrikanten en distributeurs, wat resulteert in langdurige samenwerkingen.

Zwakke punten Fox Factory Holdings

 • Afhankelijkheid van de economie: Fox Factory Holdings kan gevoelig zijn voor economische neergang, omdat consumenten mogelijk minder geneigd zijn om geld uit te geven aan recreatieve voertuigen en sportuitrusting.
 • Concurrentie in de markt: De markt voor schokdempers en ophangsystemen is competitief, met andere spelers die vergelijkbare producten aanbieden. Dit kan leiden tot prijsdruk en uitdagingen op het gebied van marktaandeel.
 • Supply chain-risico’s: Fox Factory Holdings is afhankelijk van een efficiënte toeleveringsketen voor de levering van grondstoffen en componenten. Onderbrekingen in de supply chain kunnen de productie en levering beïnvloeden.
 • Regelgevingsrisico’s: Het bedrijf opereert in een sector die onderhevig is aan regelgeving, zoals veiligheidsnormen en milieunormen, waardoor naleving en eventuele veranderingen in de regelgeving uitdagingen kunnen vormen.

Over Fox Factory Holdings

Aandelen van Fox Factory Holding staan als FOXF genoteerd aan de Nasdaq. Het bedrijf werd opgericht in 2007 en de hoofdzetel van de onderneming is gevestigd in Braselton in de staat Georgia. Fox Factory Holding is ontwerper, fabrikant en verkoper van producten voor onder andere mountainbikes, racefietsen en e-bikes.

Fox Factory Holding produceert daarnaast ook producten voor gemotoriseerde voertuigen, speciaal voor de zogenaamde zij-aan-zij voertuigen en on-road voertuigen die beschikken over off-road capaciteiten. Ook biedt het aftermarket producten aan, onder meer onder de namen Fox, Fix Racing Shox en Race Fox.

Fox Factory

Wel of niet aandelen Fox Factory Holdings kopen?

Zit je te twijfelen of je aandelen van Fox Factory Holdings moet kopen? Laten we eens kijken of het een verstandige zet kan zijn.

Fox Factory Holdings is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerp en de fabricage van schokdempers en ophangsystemen voor verschillende voertuigen, waaronder fietsen, off-road voertuigen en motorsportvoertuigen. Als je een liefhebber bent van actiesporten en voertuigen, kan het verleidelijk zijn om aandelen te kopen.

Bij het overwegen van het kopen van aandelen is het belangrijk om te kijken naar de groeipotentie van het bedrijf. Fox Factory Holdings heeft een sterke positie in de markt en profiteert van de groeiende populariteit van actiesporten en de vraag naar hoogwaardige ophangsystemen.

Natuurlijk brengt beleggen altijd risico’s met zich mee. De aandelenmarkt kan volatiel zijn en wordt beïnvloed door verschillende factoren, zoals economische omstandigheden en concurrentie.

Als je vertrouwen hebt in de toekomst van Fox Factory Holdings en gelooft dat het bedrijf kan blijven groeien, kan het kopen van aandelen interessant zijn. Maar onthoud dat beleggen altijd afhangt van je eigen financiële situatie en risicotolerantie. Doe je eigen onderzoek en overweeg advies in te winnen bij een financieel adviseur voordat je investeringsbeslissingen neemt.