Aandelen Franco Nevada kopen

Wil je beleggen in Franco Nevada aandelen? Op deze pagina kan je direct Franco Nevada aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Franco Nevada. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Franco Nevada raadplegen. Franco Nevada is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FNV.

Waar kan je Franco Nevada aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Franco Nevada kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
CAD 0,02 per aandeel met CAD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Franco Nevada?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Franco Nevada. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Franco Nevada?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Franco Nevada? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Franco Nevada is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Franco Nevada.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Franco Nevada

Franco Nevada is een bedrijf dat royalty’s bezit alsmede eigenaar is van van streams voor in de gaswinningsindustrie. Het investeert bovendien in grondstoffen en nationale hulpbronnen. De aandelen van de onderneming worden verhandeld op de Toronto Stock Exchange en aan de New York Stock Exchange. 
Franco Nevada is opgericht in 2007 en het hoofdkantoor van de onderneming vind je in Toronto. In de Franco Nevada Barbados Corporation heeft Franco Nevada een bekende dochteronderneming. De onderneming begon als openbare goud explorator als we spreken van het jaar 1983. Franco Nevada ging in 2007 naar de beurs.