Aandelen Franklin kopen

Wil je beleggen in Franklin aandelen? Op deze pagina kan je direct Franklin aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Franklin. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Franklin raadplegen. Franklin is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BEN.

Waar kan je Franklin aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Franklin kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Franklin?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Franklin. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Franklin?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Franklin? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Franklin

Franklin is de wereldwijd bekende Amerikaanse multinationale houdstermaatschappij van onder meer Franklin Templeton. Het geldt als een van de grootste investeringsmaatschappijen ter wereld. Het bedrijf werd opgericht in het jaar 1947. Dat gebeurde in New York City.  Overigens heette het bedrijf aanvankelijk Franklin Distributors Inc.
De aandelen van Franklin staan als BEN genoteerd aan de New York Stock Exchange. Dat er voor BEN gekozen is, is een eerbetoon aan Benjamin Franklin naar wie het bedrijf vernoemd is. De hoofdzetel van Franklin staat in San Mateo in de Amerikaanse staat California.