Aandelen Frank’s International kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Frank’s International aandelen? Op deze pagina kan je direct Frank’s International aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Frank’s International. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Frank’s International raadplegen. Frank’s International is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FI.

Waar kan je Frank’s International aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Frank’s International kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Frank’s International?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Frank’s International. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Frank’s International?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Frank’s International? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Frank’s International

Sterke punten

 • Ervaren management: Frank’s International heeft een managementteam dat bestaat uit ervaren professionals die een diepgaande kennis hebben van de olie- en gasindustrie.
 • Diversificatie van diensten: Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder booreilanden, boorleidingen, apparatuur voor het testen van putten en meer.
 • Wereldwijde aanwezigheid: Frank’s International is actief in verschillende delen van de wereld en heeft een sterke aanwezigheid in belangrijke markten.
 • Technologische innovatie: Het bedrijf is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe technologieën om de efficiëntie en veiligheid van de activiteiten te verbeteren.

Zwakke punten

 • Concurrentie: Frank’s International opereert in een competitieve markt met veel concurrentie van grote spelers in de olie- en gasindustrie.
 • Volatiele marktomstandigheden: De vraag naar olie- en gasdiensten kan sterk fluctueren als gevolg van veranderingen in de olieprijzen en de algemene economische omstandigheden.
 • Afhankelijkheid van de olie- en gasindustrie: Frank’s International is afhankelijk van de gezondheid van de olie- en gasindustrie en kan daarom worden beïnvloed door de lange termijn trends in deze sector.
 • Financiële prestaties: Het bedrijf heeft de afgelopen jaren fluctuerende winstcijfers laten zien en heeft te maken gehad met uitdagingen als gevolg van de volatiliteit in de marktomstandigheden.

Over Frank’s International

Technische buisdiensten, dat is in de kern wat Frank’s International biedt. Het in Nederland gevestigde bedrijf, in Den Helder om precies te zijn, heeft de aandelen als FI genoteerd op de beurs in New York. Het bedrijf werd in 1983 opgericht en een bekende dochteronderneming is Frank’s Casing Crew Petrol.

Frank’s International is een wereldwijde leverancier van hoogwaardige technische buisdiensten aan vooral de olie en de gasindustrie. Het levert de diensten aan zowel de offshore als de onshore omgevingen waarbij de nadruk ligt op de bijzondere, complexe en technisch veeleisende putten.

aandeel franks international kopen

Wel of niet aandelen Frank’s International kopen?

Frank’s International is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de levering van diensten en producten aan de olie- en gasindustrie. Het bedrijf is actief in verschillende delen van de wereld en heeft een sterke aanwezigheid in belangrijke markten. Maar is het de moeite waard om te investeren in aandelen van Frank’s International?

Het antwoord op deze vraag hangt af van verschillende factoren. Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de financiële prestaties van het bedrijf. Frank’s International heeft de afgelopen jaren fluctuerende winstcijfers laten zien en heeft te maken gehad met uitdagingen als gevolg van volatiele marktomstandigheden.

Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de sterke en zwakke punten van het bedrijf. Frank’s International heeft ervaren management, biedt een breed scala aan diensten aan en is wereldwijd actief. Aan de andere kant opereert het bedrijf in een competitieve markt en is het afhankelijk van de olie- en gasindustrie.

Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de marktomstandigheden en het risico van investeren in aandelen in het algemeen. De aandelenmarkt kan onvoorspelbaar zijn en er zijn altijd risico’s verbonden aan investeringen.

Kortom, het kopen van aandelen Frank’s International kan een goede investering zijn, maar het is belangrijk om de financiële prestaties, sterke en zwakke punten en marktomstandigheden zorgvuldig te evalueren voordat je besluit om te investeren.