Aandelen Frank’s International kopen

Wil je beleggen in Frank’s International aandelen? Op deze pagina kan je direct Frank’s International aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Frank’s International. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Frank’s International raadplegen. Frank’s International is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FI.

Waar kan je Frank’s International aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Frank’s International kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,06% met €6 minimum
€4+ 0,04% en 0,24% servicefee
€6,50 + 0,1% en 0,18% servicefee
€5 + 0,06% service fee

Wat is de actuele koers van het aandeel Frank’s International?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Frank’s International. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Frank’s International?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Frank’s International? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Frank’s International

Technische buisdiensten, dat is in de kern wat Frank’s International biedt. Het in Nederland gevestigde bedrijf, in Den Helder om precies te zijn, heeft de aandelen als FI genoteerd op de beurs in New York. Het bedrijf werd in 1983 opgericht en een bekende dochteronderneming is Frank’s Casing Crew Petrol.
Frank’s International is een wereldwijde leverancier van hoogwaardige technische buisdiensten aan vooral de olie en de gasindustrie. Het levert de diensten aan zowel de offshore als de onshore omgevingen waarbij de nadruk ligt op de bijzondere, complexe en technisch veeleisende putten.