Aandelen Fraport kopen

Wil je beleggen in Fraport aandelen? Op deze pagina kan je direct Fraport aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Fraport. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Fraport raadplegen. Fraport is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FRA.DE.

Waar kan je Fraport aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Fraport kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Fraport?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Fraport. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Fraport?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Fraport? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Fraport is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Fraport.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Fraport

Fraport staat voor Fraport AG Frankfurt Airport Services Worldwide. Het is een Duits bedrijf dat de luchthavens van Frankfurt in specifiek Frankfurt am Main exploiteert. Het bedrijf heeft bovendien belangen in de exploitatie van andere luchthavens en dat over heel de wereld.
 
Aandelen Frapor worden als FRA verhandeld op de Deutsche Börse. Het bedrijf werd in 1924 opgericht. Het hoofdkantoor staat in Frankfurt am Main en een van de bekendste dochters is de Fraport Regional Airport of Greece. Dit bedrijf exploiteert dus een aantal luchthavens in Griekenland.