Aandelen Freenet kopen

Wil je beleggen in Freenet aandelen? Op deze pagina kan je direct Freenet aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Freenet. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Freenet raadplegen. Freenet is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FNTN.DE.

Waar kan je Freenet aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Freenet kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Freenet?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Freenet. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Freenet?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Freenet? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Freenet is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Freenet.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Freenet

Freenet is een zeer bekende Duitse aanbieder van telecommunicatie en webcontent. In eerste instantie was Freenet een dochtermaatschappij van Mobilcom, later ging het op eigen benen staan.  Aandelen Freenet worden op de Deutsche Börse verhandeld als FNTH en de onderneming werd in 2007 gesticht.
 
Het hoofdkantoor van Freenet is Düsseldorf en een bekende dochter van Freenet is Cravis Computervertriebgesellschaft. Freenet nam in 2008 het bekende Debitel over en bood in eerste instantie ook breedband internet aan de consument. Deze tak werd later echter van de hand gedaan en verkocht aan United Internet.