Aandelen Fresenius kopen

Wil je beleggen in Fresenius aandelen? Op deze pagina kan je direct Fresenius aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Fresenius. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Fresenius raadplegen. Fresenius is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FRE.DE.

Waar kan je Fresenius aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Fresenius kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Fresenius?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Fresenius. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Fresenius?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Fresenius? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Fresenius is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Fresenius.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Fresenius

Fresenius biedt vooral nierdialyse diensten aan. Dat doet het via ongeveer 4000 poliklinische centra. Fresenius biedt op deze manier hulp aan tenminste 400.000 patienten.  Fresenius is met name een begrip als het gaat om de behandeling van nierziekten in specifiek de eindfase van de ziekte. Fresenius is er ook speciaal voor mensen die  de rest van hun leven drie keer per week moeten worden gedialyseerd.
 
Hoofdkwartier van Fresenius is gevestigd in Bad Homburg, waar het bedrijf ook in 1996 opgericht werd. Nxstage en Xenios zijn bekende dichters van Fresenius.