Aandelen Fresnillo kopen

Wil je beleggen in Fresnillo aandelen? Op deze pagina kan je direct Fresnillo aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Fresnillo. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Fresnillo raadplegen. Fresnillo is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FRES-L.

Actuele koers van het aandeel Fresnillo

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Fresnillo. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Fresnillo?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Fresnillo? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Fresnillo aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Fresnillo kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum

Over Fresnillo

Fresnillo is een mijnbouwbedrijf dat in Mexico gevestigd is en zich richt op edele metalen. Het bedrijf is eveneens in het Verenigd Koninkrijk actief. Fresnillo geldt als de grootste zilverproducent ter wereld en als de op een na grootste goudmijnen van Mexico.

Aandelen van de onderneming worden verkocht op de beurs van Londen onder de naam FRES. Je vindt het hoofdkantoor van de onderneming in Mexico Stad en Penoles is het moederbedrijf van Fresnillo. Fresnillo behoort ondertussen ook tot de FTSE 100 index. Bekendste dochteronderneming is ongetwijfeld wel Minera.