Aandelen Frontline kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Frontline aandelen? Op deze pagina kan je direct Frontline aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Frontline. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Frontline raadplegen. Frontline is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FRO.

Waar kan je Frontline aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Frontline kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Frontline?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Frontline. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Frontline?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Frontline? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Frontline

Het wereldwijd bekende bedrijf Frontline is de grootste rederij die de wereld rijk is als het gaat om olietankers. Het hoofdkwartier vind je in Hamilton, op Bermuda.  John Frederiksen is eigenaar van de rederij en bemoeit zich ook terdege met de onderneming. Een van de meest belangrijke  activiteiten van Frontline is het transport van ruwe olie.

Frontline bestaat al vanaf 1986. Een bekende dochteronderneming is overigens SeaTeam Management. Frontline wordt vanaf 2008 beschouwd als een van de grootste anker vloten, een vloot die onder meer bestaat uit de VLCC en de Suezmax.

aandeel frontline kopen