Aandelen Frost kopen

Wil je beleggen in Frost aandelen? Op deze pagina kan je direct Frost aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Frost. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Frost raadplegen. Frost is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CFR.

Waar kan je Frost aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Frost kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Frost?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Frost. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Frost?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Frost? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Frost

De Frost Bank is met het hoofdkwartier gevestigd in San Antonio en de aandelen worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als CFR. De bank is er al vanaf 1866 en het heeft zo’n 130 vestigingen met daarbij nog eens 1300 geldautomaten en dat dus alleen in de staat Texas.
De Frost Bank is de belangrijkste dochteronderneming van Cullen/Frost, een bankholding. Ondertussen staat Frost op de lijst van de grootste banken van de Verenigde Staten. De bankonderneming gaf in 1921 voor het eerst aandelen uit aan externe investeerders.  De Frost Bank is S&P 400 component.