Aandelen Fuchs Petrolub kopen

Wil je beleggen in Fuchs Petrolub aandelen? Op deze pagina kan je direct Fuchs Petrolub aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Fuchs Petrolub. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Fuchs Petrolub raadplegen. Fuchs Petrolub is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FPE3.DE.

Waar kan je Fuchs Petrolub aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Fuchs Petrolub kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Fuchs Petrolub?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Fuchs Petrolub. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Fuchs Petrolub?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Fuchs Petrolub? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Fuchs Petrolub is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Fuchs Petrolub.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Fuchs Petrolub

Fuchs Petrolub is een alom bekende Duitse ondernemer en fabrikant van smeermiddelen en aanverwante specialistische producten voor met name auto’s. Het hoofdkantoor van het bedrijf staat in Mannheim, waar het ook in 1931 opgericht werd.  De aandelen van het bedrijf staan als FPE3 genoteerd op de Deutsche Börse.
 
Rudolf Fuchs richtte het bedrijf op en een bekende dochter van Fuchs Petrolub is Pertosin.  Fuchs Petrolub is onderdeel van de MDAX-index, dit vanaf 2008. Ondertussen zijn er 58 locaties waar onder meer het bekende Titan gemaakt wordt voor auto’s, trucks en bussen.