Aandelen Fuchs Petrolub kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Fuchs Petrolub aandelen? Op deze pagina kan je direct Fuchs Petrolub aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Fuchs Petrolub. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Fuchs Petrolub raadplegen. Fuchs Petrolub is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FPE3.DE.

Waar kan je Fuchs Petrolub aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Fuchs Petrolub kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Fuchs Petrolub?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Fuchs Petrolub. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Fuchs Petrolub?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Fuchs Petrolub? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Fuchs Petrolub is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Fuchs Petrolub.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Fuchs Petrolub

Sterke punten:

 • Stabiele financiële resultaten: Fuchs Petrolub heeft in de afgelopen jaren goede financiële resultaten laten zien, wat aantrekkelijk kan zijn voor beleggers.
 • Internationaal actief: Het bedrijf opereert wereldwijd en heeft een sterke aanwezigheid in opkomende markten, wat kan zorgen voor groeikansen.
 • Diversificatie: Fuchs Petrolub is actief in verschillende sectoren, zoals de automobielindustrie en de machinebouw, waardoor het minder gevoelig is voor economische schommelingen in een specifieke sector.
 • Innovatie: Het bedrijf heeft een sterke focus op innovatie en investeert in nieuwe technologieën, wat kan zorgen voor toekomstige groeikansen.

Zwakke punten:

 • Concurrentie: Fuchs Petrolub opereert in een sterk concurrerende industrie en moet blijven investeren in innovatie en kwaliteit om marktaandeel te behouden.
 • Gevoeligheid voor economische omstandigheden: Het bedrijf kan beïnvloed worden door veranderingen in de economische omstandigheden, zoals fluctuaties in de vraag naar olie en olieproducten.
 • Afhankelijkheid van grondstoffenprijzen: Fuchs Petrolub is afhankelijk van de prijs van ruwe olie en andere grondstoffen, wat invloed kan hebben op de winstgevendheid.

Over Fuchs Petrolub

Fuchs Petrolub is een alom bekende Duitse ondernemer en fabrikant van smeermiddelen en aanverwante specialistische producten voor met name auto’s. Het hoofdkantoor van het bedrijf staat in Mannheim, waar het ook in 1931 opgericht werd.  De aandelen van het bedrijf staan als FPE3 genoteerd op de Deutsche Börse.
 
Rudolf Fuchs richtte het bedrijf op en een bekende dochter van Fuchs Petrolub is Pertosin.  Fuchs Petrolub is onderdeel van de MDAX-index, dit vanaf 2008. Ondertussen zijn er 58 locaties waar onder meer het bekende Titan gemaakt wordt voor auto’s, trucks en bussen.

aandeel fuchs petrolub kopen

Wel of niet aandelen Fuchs Petrolub kopen?

Als je op zoek bent naar een bedrijf om in te investeren, kan Fuchs Petrolub een interessante optie zijn. Het Duitse bedrijf is een van ’s werelds grootste producenten van smeermiddelen en biedt ook andere producten en diensten aan, zoals metaalbewerkingsvloeistoffen en additieven.

Fuchs Petrolub heeft de afgelopen jaren een stabiele groei doorgemaakt en heeft een sterke financiële positie. Het bedrijf heeft een solide balans met een lage schuldenlast en heeft een gezonde cashflow.

Er zijn echter ook enkele risico’s verbonden aan het investeren in Fuchs Petrolub. Het bedrijf opereert in een sterk concurrerende markt en is afhankelijk van de ontwikkeling van de economie en de vraag naar zijn producten en diensten. Bovendien kan veranderende regelgeving van invloed zijn op de activiteiten van het bedrijf.

Als je besluit om te investeren in Fuchs Petrolub, is het belangrijk om goed onderzoek te doen en de marktontwikkelingen en financiële resultaten van het bedrijf goed in de gaten te houden. Overweeg ook om je investeringen te diversifiëren om het risico te spreiden.

Al met al kan Fuchs Petrolub een aantrekkelijke optie zijn voor investeerders die op zoek zijn naar een solide bedrijf met goede groeivooruitzichten. Maar zoals bij elke investering, is het belangrijk om zorgvuldig af te wegen of het past bij je eigen beleggingsstrategie en risicoprofiel.