Aandelen Fugro kopen

Wil je beleggen in Fugro aandelen? Op deze pagina kan je direct Fugro aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Fugro. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Fugro raadplegen. Fugro is een aandeel uit Nederland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Amsterdam Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FUR.AS.

Waar kan je Fugro aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Fugro kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,06% met €6 minimum
€4+ 0,04% en 0,24% servicefee
€6,50 + 0,1% en 0,18% servicefee
€5 + 0,06% service fee

Wat is de actuele koers van het aandeel Fugro?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Fugro. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Fugro?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Fugro? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Fugro is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Fugro.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Fugro

Fugro is een Nederlands bedrijf. Het verzamelt gegevens over het aardoppervlak en de bodem en die gegevens interpreteert het vervolgens. Fugro geeft op basis van de data adviezen voornamelijk ten behoeve van de olie en gasindustrie, de bouw en de mijnbouw. Fugro zweeft zo rond de tiende stek als het gaat om de grootste advies- en ingenieursbureaus ter wereld.
Je kunt Fugro neerzetten in drie verschillende divisies: geotechniek, survey en geoscience. De aandelen worden onder de aanduiding FUR op de Amsterdamse beurs verhandeld. Fugro werd opgericht door de Nederlander Kornelis Joustra en het heeft in Seabed Geosolutions een bekende dochteronderneming.