Aandelen Fugro kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Fugro aandelen? Op deze pagina kan je direct Fugro aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Fugro. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Fugro raadplegen. Fugro is een aandeel uit Nederland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Amsterdam Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FUR.AS.

Waar kan je Fugro aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Fugro kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Fugro?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Fugro. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Fugro?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Fugro? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Fugro is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Fugro.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Fugro

Sterke punten Fugro

 • Wereldleider in geotechnisch onderzoek: Fugro is wereldwijd een toonaangevend bedrijf op het gebied van geotechnisch onderzoek en geotechnische diensten, met een sterke reputatie en expertise in de olie- en gasindustrie, bouwsector en infrastructuurprojecten.
 • Breed scala aan diensten: Fugro biedt een breed scala aan diensten, waaronder geotechnisch onderzoek, geodata-analyse, geotechnische engineering, en geohazard-assessment, wat zorgt voor diversificatie en mogelijkheden in verschillende marktsegmenten.
 • Geografische spreiding: Fugro heeft wereldwijde aanwezigheid met kantoren, laboratoria en schepen in verschillende landen, waardoor het in staat is om projecten uit te voeren in diverse geografische gebieden en te profiteren van internationale marktkansen.
 • Technologische innovatie: Fugro investeert in technologische innovatie en heeft geavanceerde apparatuur en software voor gegevensverzameling, analyse en rapportage, wat kan bijdragen aan een concurrentievoordeel.

Zwakke punten Fugro

 • Afhankelijkheid van marktcycli: Fugro is afhankelijk van de marktcycli in de sectoren waarin het actief is, zoals de olie- en gasindustrie en de bouwsector, wat kan leiden tot schommelingen in de vraag en resultaten.
 • Hoog kapitaalintensieve activiteiten: Fugro’s activiteiten vereisen aanzienlijke investeringen in apparatuur, schepen en personeel, wat kan leiden tot hoge kapitaalkosten en financiële druk.
 • Concurrentie en prijsdruk: Fugro opereert in een competitieve markt met andere spelers in de geotechnische sector, wat kan leiden tot prijsdruk en verminderde winstmarges.
 • Geopolitieke en milieurisico’s: Fugro opereert in diverse geografische gebieden en kan te maken krijgen met geopolitieke risico’s, milieurisico’s en regelgevingsuitdagingen, wat van invloed kan zijn op de bedrijfsvoering en financiële prestaties.

Over Fugro

Fugro is een Nederlands bedrijf. Het verzamelt gegevens over het aardoppervlak en de bodem en die gegevens interpreteert het vervolgens. Fugro geeft op basis van de data adviezen voornamelijk ten behoeve van de olie en gasindustrie, de bouw en de mijnbouw. Fugro zweeft zo rond de tiende stek als het gaat om de grootste advies- en ingenieursbureaus ter wereld.

Je kunt Fugro neerzetten in drie verschillende divisies: geotechniek, survey en geoscience. De aandelen worden onder de aanduiding FUR op de Amsterdamse beurs verhandeld. Fugro werd opgericht door de Nederlander Kornelis Joustra en het heeft in Seabed Geosolutions een bekende dochteronderneming.

aandeel furgo kopen

Wel of niet aandelen Fugro kopen?

Als je geïnteresseerd bent in het investeren in aandelen en de aandelen van Fugro overweegt, zijn er een aantal sterke en zwakke punten om in overweging te nemen. Een van de sterke punten van Fugro is dat het een wereldleider is in geotechnisch onderzoek, met een sterke reputatie en expertise in verschillende marktsegmenten. Daarnaast biedt Fugro een breed scala aan diensten en heeft het een geografische spreiding, wat kansen kan bieden in verschillende regio’s. Bovendien investeert Fugro in technologische innovatie, wat kan bijdragen aan een concurrentievoordeel.

Aan de andere kant heeft Fugro ook zwakke punten om rekening mee te houden. Zo is het bedrijf afhankelijk van marktcycli en kan het te maken krijgen met prijsdruk en concurrentie in de geotechnische sector. Daarnaast zijn de activiteiten van Fugro kapitaalintensief, wat kan leiden tot hoge kapitaalkosten en financiële druk. Bovendien zijn er ook geopolitieke en milieurisico’s waar Fugro mee te maken kan krijgen.

Het is belangrijk om zorgvuldig af te wegen en je goed te informeren voordat je besluit om aandelen Fugro te kopen. Het kan verstandig zijn om advies in te winnen bij een financieel adviseur en de recente financiële prestaties en vooruitzichten van het bedrijf te evalueren. Het is ook belangrijk om je eigen beleggingsdoelen, risicobereidheid en beleggingshorizon in overweging te nemen.