Aandelen Futu Holdings kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Futu Holdings aandelen? Op deze pagina kan je direct Futu Holdings aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Futu Holdings. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Futu Holdings raadplegen. Futu Holdings is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGM. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FUTU.

Waar kan je Futu Holdings aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Futu Holdings kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Futu Holdings?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Futu Holdings. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Futu Holdings?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Futu Holdings? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Futu Holdings

Sterke punten Futu Holdings

 • Technologisch geavanceerd platform: Futu Holdings biedt een innovatief handelsplatform met geavanceerde technologieën en tools die beleggers in staat stellen om effectief te handelen en te investeren.
 • Groeiend klantenbestand: Het bedrijf heeft de afgelopen tijd een aanzienlijke groei doorgemaakt en heeft een steeds groter klantenbestand weten te bereiken.
 • Diversificatie van diensten: Futu Holdings biedt niet alleen handelsdiensten, maar ook andere financiële diensten zoals vermogensbeheer en financiële planning, waardoor ze verschillende inkomstenbronnen hebben.
 • Sterke financiële prestaties: Het bedrijf heeft solide financiële resultaten laten zien met sterke omzet- en winstgroei in de afgelopen jaren.
 • Wereldwijde aanwezigheid: Futu Holdings heeft een wereldwijde aanwezigheid met klanten over de hele wereld, waardoor ze kunnen profiteren van verschillende markten en kansen.

Zwakke punten Futu Holdings

 • Concurrentie in de sector: De online beleggingssector is competitief en er zijn andere grote spelers die vergelijkbare diensten aanbieden, wat kan leiden tot prijsconcurrentie en lagere winstmarges.
 • Afhankelijkheid van regelgeving: De financiële sector is onderhevig aan strenge regelgeving, en veranderingen in wet- en regelgeving kunnen invloed hebben op de activiteiten en groeimogelijkheden van Futu Holdings.
 • Marktvolatiliteit: De financiële markten kunnen volatiel zijn, en de prestaties van Futu Holdings kunnen worden beïnvloed door schommelingen in markttrends en beleggerssentiment.
 • Operationele risico’s: Als een technologiebedrijf kan Futu Holdings te maken krijgen met operationele risico’s zoals systeemstoringen, cyberaanvallen en dataprivacy-kwesties, die de reputatie en het vertrouwen van klanten kunnen schaden.
 • Afhankelijkheid van externe factoren: Futu Holdings kan beïnvloed worden door externe factoren zoals economische omstandigheden, wisselkoersschommelingen en geopolitieke gebeurtenissen, die de prestaties van het bedrijf kunnen beïnvloeden.

Over Futu Holdings

Futu Holdings werd in 2007 opgericht en staat als FUTU genoteerd aan de Nasdaq. Je vindt de hoofdvestiging van de onderneming in Admiralty in Hong Kong. Futu Clearing is een bekende dochteronderneming van Futu Holdings, dat een gedigitaliseerd platform exploiteert speciaal voor de makelaardij en voor vermogensbeheer.

Het platform biedt investeringsdiensten waaronder handelsuitvoeringen en margefinancieringen waarmee effecten als aandelen, opties en fondsen verhandeld kunnen worden. Tencent is sinds vorig jaar de grootste investeerder. Dat heeft wellicht te maken met het feit dat Futu Holdings is opgericht door Leaf Li, voormalig medewerker van Tencent.

aandeel futu holdings kopen

Wel of niet aandelen Futu Holdings kopen?

Hé, twijfel je of je aandelen van Futu Holdings moet kopen of niet? Laten we even de tijd nemen om dit te bekijken voordat we de sprong wagen. Futu Holdings is een bedrijf dat zich richt op online beleggingsdiensten en handelsplatforms, en dat klinkt zeker interessant.

Laten we beginnen met het goede nieuws. Futu Holdings heeft de afgelopen tijd aanzienlijke groei doorgemaakt en heeft een steeds groter klantenbestand weten te bereiken. Het bedrijf biedt innovatieve technologieën en handige tools voor beleggers, wat betekent dat er potentieel is voor verdere groei en winst.

Maar we moeten ook rekening houden met enkele risico’s. De financiële markten kunnen volatiel zijn en beleggen brengt altijd een zeker risico met zich mee. Bovendien is de concurrentie in de beleggingssector intens, en Futu Holdings moet zich onderscheiden om stand te houden.

Voordat je besluit, doe je huiswerk! Bestudeer de financiële prestaties van Futu Holdings en blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen in de beleggingswereld. Lees reviews van andere beleggers en kijk naar de gebruikerservaring van het handelsplatform.

Uiteindelijk is de beslissing om aandelen van Futu Holdings te kopen afhankelijk van je eigen beleggingsdoelen en risicotolerantie. Wees bereid om wat onderzoek te doen en neem een weloverwogen beslissing.

Blijf cool en happy investing!