Aandelen Futu Holdings kopen

Wil je beleggen in Futu Holdings aandelen? Op deze pagina kan je direct Futu Holdings aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Futu Holdings. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Futu Holdings raadplegen. Futu Holdings is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGM. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FUTU.

Waar kan je Futu Holdings aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Futu Holdings kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Futu Holdings?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Futu Holdings. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Futu Holdings?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Futu Holdings? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Futu Holdings

Futu Holdings werd in 2007 opgericht en staat als FUTU genoteerd aan de Nasdaq. Je vindt de hoofdvestiging van de onderneming in Admiralty in Hong Kong. Futu Clearing is een bekende dochteronderneming van Futu Holdings, dat een gedigitaliseerd platform exploiteert speciaal voor de makelaardij en voor vermogensbeheer.
Het platform biedt investeringsdiensten waaronder handelsuitvoeringen en margefinancieringen waarmee effecten als aandelen, opties en fondsen verhandeld kunnen worden. Tencent is sinds vorig jaar de grootste investeerder. Dat heeft wellicht te maken met het feit dat Futu Holdings is opgericht door Leaf Li, voormalig medewerker van Tencent.