Aandelen G4S kopen

Wil je beleggen in G4S aandelen? Op deze pagina kan je direct G4S aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in G4S. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel G4S raadplegen. G4S is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GFS-L.

Actuele koers van het aandeel G4S

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel G4S. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in G4S?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van G4S? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:
  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.
Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je G4S aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel G4S kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum

Over G4S

G4S is ondertussen uitgegroeid het grootste beveiligingsbedrijf ter wereld. De onderneming is actief in meer dan honderd landen en is met ruim meer dan een half miljoen werknemers een enorm grote werkgever. Sterker nog, ook op dat vlak is het een van de grootsten van deze aarde en dat voor alle branches. G4S is met name zeer gespecialiseerd in de beveiligingssystemen rondom geldzaken. Zo biedt het service in de vorm van beveiliging voor waardetransporten en beveiliging van geldautomaten. De aandelen van deze succesvolle onderneming worden op de London Stock Exchange verhandeld als GFS.