Aandelen Galp Energia kopen

Wil je beleggen in Galp Energia aandelen? Op deze pagina kan je direct Galp Energia aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Galp Energia. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Galp Energia raadplegen. Galp Energia is een aandeel uit Portugal. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Lisbon. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GALP.LS.

Waar kan je Galp Energia aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Galp Energia kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Galp Energia?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Galp Energia. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Galp Energia?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Galp Energia? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Galp Energia is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Galp Energia.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Galp Energia

Galp Energia is een geprivatiseerd Portugees bedrijf dat wereldwijd actief is in de olie-en gasindustrie. De onderneming werd in 1999 opgericht onder de naam Galp Petroleos e Gas de Portugal als een combinatie van de oliemaatschappijen Petrogal en het gasbedrijf Gas de Portugal. De aandelen worden als GALP verhandeld op Euronext Lisbon onder de naam GALP.
Het hoofdkantoor van Galp Energia staat in Portugal, in Lissabon om precies te zijn. Bekende dochteronderneming is Galp Gas Natural. Galp Energia is actief in elf verschillende landen en het produceert ook elektriciteit en windenergie.